barevnost barevnost navigace navigace

citrín # 14914 z lokality Macaco Mine, Sao Geralto Baixio, Minas Gerais, Brazílie

citrín

citrín

 


Cena: 290400 Kč, cca 11469€
včetně dph 21%
citrín

Šířka13 cm 5.1 ″
Výška30 cm 11.8 ″
Hloubka10 cm 3.9 ″
Hmotnost4.65 kg 10.3 lbs
 
Lokalita

Macaco Mine
Sao Geralto Baixio, Minas Gerais

Stát

Brazílie


Krásný, velký a naprosto dokonalý citrínový krystal.

Zcela průzračný a velmi dobře průhledný krystal s minimem růstových povrch. Plochy jsou dokonale lesklé a jsou na nich typické znaky jejich růstu - podélné rýhování a drobná odskočení. Příjemně zlatožlutá barva je samozřejmě přírodního původu.

Špice krystalu je ostře zakončená a má neobvyklý vývoj. Na původní citrínové špici je ve formě kápě na jedné z ploch tvořících vrchol narostlý druhotný krystal křišťálu kopírující tvar citrínu.

Krystal je osazený v kovovém podstavci ze kterého jej lze vyjmout. Svoji čistotou a drahokamovou jakostí uspokojí i nejnáročnšjší zájemce o podobné dokonalé kameny.

citrín, #14914:5808


Objednáváte konkrétní vyfotografovaný kus. Při objednání obdržíte přesně to, co vidíte na obrázku. Vzorek si můžete osobně prohlédnout v naší prodejní galerii.




Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. ::: GDPR - Informace o zpracování osobních údajů
© 2006 - 2024 NEROSTY.CZ


Display ≥ 300px